Vrijwilligers gezocht

De ApneuVereniging leeft dankzij vele vrijwilligers

De vereniging verzet veel werk voor haar 10.000 leden. Vaak is dat zichtbaar, maar er gebeurt ook veel achter de schermen. Vele vrijwilligers zetten zich dagelijks in om leden en niet-leden te woord te staan, om actuele kennis over apneuzaken te vergaren en te verspreiden en om vier maal per jaar een mooi blad op uw deurmat te laten vallen.

 

Wij zoeken handen en hoofden

Om onze vereniging nu en in de toekomst op hoog niveau te kunnen houden, hebben we nieuwe vrijwilligers nodig. Daarom vragen wij u, lid van de ApneuVereniging, op welke manier u actief zou kunnen en willen zijn voor de vereniging. Met uw handen, met uw hoofd? Er zijn veel mogelijkheden binnen de vereniging om uw ervaring en interesse de ruimte te geven. U bepaalt zelf hoeveel tijd u hieraan wilt besteden. Uiteraard krijgt u eventuele onkosten of reiskosten vergoed.

 

Overzicht van taken

Als u de link aanklikt, vindt u een actueel overzicht van taken en rollen waarvoor we graag op korte termijn met leden in contact komen. Staat er iets bij waarvoor u mogelijk interesse heeft? Of heeft u een andere kwaliteit die u graag voor de vereniging wilt inzetten? Laat dan uw gegevens achter via dit contactformulier en u wordt zo snel mogelijk benaderd.