Je bent hier:
Bestelformulier

Met dit formulier kunt u als professional informatiemateriaal van de ApneuVereniging voor uw organisatie bestellen. De met (verplicht) gemerkte velden zijn nodig voor een goede verwerking van uw bestelling.

Aan het bestellen zijn voor professionals geen kosten verbonden. Materiaal- en verzendkosten zijn voor rekening van de ApneuVereniging.

Na verzending van uw bestelling ontvangt u een e-mail ter bevestiging. De levertijd bedraagt ca. 10-14 dagen.

Wat wilt u bestellen?

1. Folder "Zou ik apneu hebben?" verpakt per 60 stuks

2. ApneuSpecial voor nieuwe patiënten verpakt per 50 stuks

3. Mix-pakket voor huisartsen/tandartsen bestaande uit 10 folders + 5 specials

Deze folder’is speciaal ontwikkeld voor mensen met verdenking slaapapneu. Het is een folder met op beknopte wijze alles over diagnose en behandeling. Ideaal voor in wachtkamers van slaapklinieken en bij voorlichtingsbijeenkomsten.

Voor mensen met matig en ernstig slaapapneu hebben we relevante artikelen gebundeld in deze Special. Compleet met actieplan voor de patiënt zelf om het leven en de gezondheid weer op de rails te krijgen.