Je bent hier:
Meest gebruikte maskers

Op deze pagina de meest gebruikte maskers gerangschikt per fabrikant.

Let op: de informatie en de omschrijvingen zijn door hén aangeleverd.

De Maskerraad van de ApneuVereniging geeft op regiobijeenkomsten vaak betere en objectievere voorlichting

Philips

Pico Neusmasker

Siliconen neusmasker

Pico, een practisch innovatief minimaal contact neusmasker.

Door de uiterst kleine afmetingen brengt Pico u eenvoud, comfort en een fantastische aansluiting op uw neus.

Comfort Gel Blue gel neusmasker

Gel neusmasker

Het Comfort Gel Blue gel neusmasker heeft door de gel-technologie een verhoogd draagcomfort.

Gel is in staat om de druk beter te verdelen over de contactvlakken met uw aangezicht.

Wisp

Siliconen neusmasker

Wisp combineert het beste van twee werelden. Het comfort en de stabiliteit van een neusmasker met de minimale grootte en gewicht van een neusdopjesmasker. Door het revolutionaire ontwerp en minimale neuskussen met AutoSeal® zit Wisp uiterst comfortabel en stabiel op uw neus. Doordat Wisp een minimaal frame heeft en los gedragen dient te worden wordt striemvoerming in het gelaat tot een minimum beperkt. Ontdek en ervaar nu Wisp en verbeter uw nachtrust.

neusdoppen masker slaapapneu

Nuance

Siliconen-Gel neusdopjes masker

Philips Respironics, de wereldleider in gelkussen technologie, brengt het comfort en afsluitvermogen van gel naar neuskussens. Het volledig zachte stoffen frame en de innovatieve anti-slip hoofdband zorgt voor verbeterde stabiliteit. Het Nuance gel neuskussen masker is ontworpen om u een betere keuze voor comfort en prestatie te geven.

Amara Gel FF

Gel mond-neus masker

Het Amara gel mond-neus masker is het lichtste gelmasker in zijn soort dat in de markt beschikbaar is met uiterst weinig onderdelen.

Dit maakt gebruik en onderhoud zeer eenvoudig.

Door de geltechnologie is het masker beter in staat aansluiting te vinden met het gelaat en kan de druk beter verdeeld worden over het contactvlak met het gelaat.

Respironics Easylife

De tweedelige maskerinzet bestaat uit een binnenlaag die zich opblaast rondom de contouren van de neus en een buitenste, stevigere laag, die lichtjes op de huid rust en het masker zo stabiliseert.

Een gebruiksvriendelijk masker dat met minimale aanpassingen eenvoudig afgesteld kan worden.

Fisher & Paykal

Eson™

Het F&P Eson™ neusmasker is ontworpen om afgestemd op u en uw behoeften te functioneren.

Drie kleine, gestroomlijnde masker onderdelen werken harmonieus samen voor betere prestaties, grote stabiliteit en zelf instellend comfort.

Simplus™

De F&P Simplus™ is met zorg ontworpen om onze Full Face- maskers radicaal comfortabeler en eenvoudiger te maken.

Met de ErgoForm™ hoofdband, de RollFit™ afdichting en het Easy frame is dit een masker dat simpelweg past en presteert.

Flexifit™ 431

De F&P Flexifit™ 431 full-face masker bied een onder-de-kin oplossing met een automatische profielaanpassing door een anatomisch gevormde siliconen afdichting voor maximaal comfort en stabiliteit.

Pilairo Q™

Het F&P Pilairo Q™ neuskussenmasker is één van de lichtste maskers met een gewicht van slechts 55 gram.

Dit slimme ontwerp combineert de Airpillow™ afdichting die zichzelf met lucht vult, de Q-afdichting voor stiller gebruik en biedt u de keuze uit twee verschillende hoofdbanden zodat u vrij kunt slapen op kussens van lucht.

Resmed

Mirage FX™

Neusmasker

Het ResMed Mirage FX™  neusmasker biedt de perfecte balans tussen lichtgewicht comfort, uitstekende prestatie en eenvoud.

Het bestaat uit 4 onderdelen wat ervoor zorgt dat het masker zeer eenvoudig is in gebruik, schoonmaken en (de)montage. Het is tevens ontworpen om u van maximaal comfort te voorzien tijdens de slaap.

Quattro Air™

Volgelaatsmasker

Quattro™ Air is het lichtste volgelaatsmasker op de markt, welke de bewezen prestatie en betrouwbaarheid levert van de Mirage in een significant lichter, meer comfortabel model dat eenvoudig is in gebruik.

neusmasker behandeling slaapapneu

Airfit F10™

Volgelaatsmasker

ResMed’s AirFit™ F10 volgelaatsmasker  voorziet in een hoge effectieve slaaptherapie.

Het biedt een vrij gezichtsveld, hoge mate van comfort en superieure prestatie.

Airfit N10™ 

Type full face.

Het AirFit N10 masker heeft een uniek under-eye frame waardoor u een vrij gezichtsveld behoudt terwijl het Spring Air™ kussen comfortabel aansluit op uw gezicht voor een optimale luchtdichte afsluiting.

Het is ook zeer gemakkelijk om te dragen met de EasyClickTM hoofdband clips die het op- en afzetten van het masker zeer eenvoudig maken.

neusdoppen masker air-fit apneu

Airfit P10

Het ResMed AirFit™ P10 neuskussentjes masker is ons stilste masker tot nu toe! Voorzien van de laatste technologie maakt dit de AirFit P10 gemiddeld 50% stiller en 50% lichter dan zijn voorganger.

Het masker biedt  optimaal comfort zonder concessies te doen aan stabiliteit. Het Airfit P10 masker heeft tevens een unieke deelbare hoofdband voor minimaal contact met het gezicht en een echt gevoel van vrijheid.