Problemen Philips xpaps

Begin juni 2021 werd bekend, dat het gebruik van bepaalde apparaten van Philips risico’s inhoudt.

Altijd dichtbij

ApneuVereniging dichtbij jou op bijeenkomsten (online of fysiek), beurzen en markten.

Vacatures Servicebureau (betaalde functies)
Om de groei van de ApneuVereniging voor de komende jaren mogelijk te maken, zal er een Servicebureau worden opgericht.
We zijn op zoek naar leden van dit bureau voor de volgende functies (klik hieronder op de betreffende knop voor een functieomschrijving)
Word lid

De ApneuVereniging is een patiëntenvereniging. Wij willen de kennis over slaapapneu in Nederland verbeteren bij het publiek en bij professionals. Blijf ook op de hoogte en steun ons werk: word voor maar €30(bij automatische incasso)  lid.

• 4x per jaar ApneuMagazine
  • 10x per jaar (digitaal) ApneuBulletin
  • Toegang tot (online) bijeenkomsten over verschillende onderwerpen
  • Persoonlijk advies via ApneuHelpdesk, ApneuKenniscentrum en MaskerRaad
  • Contact met anderen met apneu in de (besloten) FB-groep en op het ApneuForum
  • Toegang tot kennis en ervaring via website en social media
  • Informatie over de beste slaapklinieken, leveranciers, cpap’s, maskers, mra’s
Heb ik apneu? Doe de test
Tips om in te slapen Daan Ross
Actueel overzicht Slaapcentra
Veilig praten met lotgenoten

Veilig praten en informatie uitwisselen kan in onze besloten FaceBookgroep. Met meer dan 9400 actieve deelnemers krijg je zeker tips of antwoord op je vragen!

ApneuMagazine

ApneuMagazine nummer 3 2022 is verschenen : het kwartaalblad voor leden van de ApneuVereniging.

ApneuBulletin van november

Leden van de ApneuVereniging hebben  het nieuwe ApneuBulletin in hun emailbox. gekregen.

Boordevol informatie, met o.a.:

• Extra ALV 21 november
  • Uitslag stemming ALV
  • Servicebureau
  • Vacature redactie ApneuBulletin
De 9 grootste misverstanden

Er bestaan nogal wat misverstanden over apneu. In dit artikel worden de 9 grootste misverstanden ontzenuwd.

Klik op de knop hieronder om het artikel te lezen.

ApneuHelpdesk

De ApneuHelpdesk is er voor Iedereen die met een nog onbeantwoorde vraag zit. Of graag met een ervaringsdeskundige van gedachten wil wisselen over een probleem rond slaapapneu.

Gevolgen van slaapapneu
Slaapapneu kan allerlei andere aandoeningen tot gevolg hebben. Dat wordt in de link hieronder nog eens uitgelegd!