Vacatures regio Zuid-Oost

Het district Zuid-Oost bestrijkt een groot deel van, zoals de naam al zegt, het zuidoosten van Nederland. Het omvat acht regio’s. Er wonen bijna 2500 leden. Om alle activiteiten, groot en klein, uit te kunnen voeren zijn veel vrijwillige medewerkers nodig. Activiteiten als: minimaal twee informatiebijeenkomsten per jaar organiseren per regio, aanwezig zijn met een stand op beurzen en open dagen, contact onderhouden met de slaapcentra in het gebied, etc.

Bij elke activiteit zijn verschillende kleine en grotere klussen te doen. Variërend van mee organiseren tot gastheer of -vrouw zijn, van het opbouwen van de stand tot in de stand bezoekers te woord staan en het controleren van de gegevens over een slaapcentrum op onze website. En als u wat intensiever wilt meewerken dan is misschien de rol van regiocoördinator voor u wel interessant. Wat dat inhoudt kunt u hier lezen.

Als u denkt dat er iets bij is dat misschien wel interessant zou zijn om te doen, als u twijfelt maar wel verrast wil worden, als u wilt weten hoeveel tijd een bepaalde klus vraagt, of zomaar iets wil weten over het vrijwilligerswerk bij onze vereniging, stuur dan een mail met uw naam en telefoonnummer aan vanbeers@apneuvereniging.nl. Jos van Beers, districtcoördinator, neemt gegarandeerd contact met u op.

U werkt binnen onze vereniging samen met enthousiaste mensen die allemaal dezelfde missie hebben: meehelpen om het verschijnsel slaapapneu en de ernst ervan, meer bekendheid te geven en onze leden en potentiële apneupatiënten te helpen.

Als medewerker krijgt u alle onkosten volledig vergoed (op declaratiebasis). Het werken bij de vereniging levert u financieel dus niets op, maar het kost u ook niets behalve wat tijd. Maar het levert u wel iets heel anders op: heel veel voldoening!