We staan met onze stand op allerlei beurzen en bijeenkomsten om daar aandacht te vragen voor (de gevolgen van onbehandelde) slaapapneu. Zoals bijvoorbeeld de 50 plus beurs, onze eigen algemene ledenvergadering en de opleiding tot praktijkondersteuner huisartsen.

Als standmedewerker vertegenwoordigt u de ApneuVereniging. U bent ons visitekaartje. U staat bezoekers te woord, beantwoordt hun vragen en voorziet ze van informatiemateriaal. U geeft uitleg over apneu en onze vereniging en geeft advies zonder op de stoel van de arts te gaan zitten.

U heeft een representatieve houding en spraakgebruik en voldoende kennis over apneu en daarmee samenhangende zaken als therapieën, apparatuur en andere hulpmiddelen. U kunt goed luisteren en de vraag van de bezoeker goed samenvatten om de juiste reactie te kunnen geven. U slaagt erin een neutrale positie in te nemen en te houden, u hoeft niet te overtuigen of een discussie te winnen.

Wat wij vragen lijkt heel veel maar u bent ervaringsdeskundige, dus u heeft al heel veel kennis. En wij helpen u om die te verbreden en te verdiepen. U staat er niet alleen voor, er staan ervaren collega’s om u heen die u wegwijs maken.

U kiest er steeds zelf voor of u ingedeeld wil worden. U krijgt uw reis- en andere kosten vergoed.

Lijkt dit u wat? Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar vanderlek@apneuvereniging.nl met uw naam en telefoonnummer. Wij nemen dan contact met u op om vrijblijvend over de mogelijkheden te praten.