header_beeldstrook

ANBI2

De ApneuVereniging is een
Algemeen Nut Beogende Instelling
Klik op de afbeelding voor informatie
 

Heb ik ook apneu ?

Test nu zelf uw risico

Lid worden

Lidmaatschap opzeggen

Al lid van de Facebookgroep? 

facebookgroep

meer dan 2500 leden!!

facebook logotwitte logo
slaapkliniekkamer

Niet alle ziekenhuizen hebben ervaring met de diagnose en behandeling van osas. In Nederland zijn er 80 klinieken waar u met uw klachten terecht kunt. De kwaliteitsverschillen zijn groot en iedere kliniek heeft zo zijn eigen werkwijze en specialisme. Kijk voor het overzicht van alle slaapklinieken in Nederland.

Sinds 2004 houdt de ApneuVereniging jaarlijks een onderzoek over de klinieken. Het laatste grote onderzoek is van november 2015. Hieraan deden bijna 3600 patiënten mee. Het complete rapport kunt u hier inzien en downloaden.

 

Op basis van dit onderzoek hebben we de klinieken die bovengemiddeld presteren sterren toegekend. De sterren - 1 tot 5 - helpen u bij het maken van de keuze voor een kliniek. Kijk hier voor het overzicht van slaapklinieken met sterren.

In oktober 2014 bracht de ApneuVereniging een rapport uit naar aanleiding van een onderzoek onder de slaapklinieken. Met dit onderzoek kregen we zicht op de aanpak en werkwijze van de verschillende klinieken. Alle klinieken deden aan het onderzoek mee.  Het complete rapport 'Diagnose en behandeling van apneu in slaapklinieken' kunt u hier inzien en downloaden.

sterkliniek

Klinieken met veel ervaring op het gebied van:

 

Sinds 2004 houdt de ApneuVereniging jaarlijks een tevredenheidsonderzoek over de klinieken. Het laatste grote onderzoek is van september 2011. Hieraan deden 2700 patiënten mee.