Je bent hier:
Even op afstand,

De corona-crisis zorgt er voor, dat we niet zo dichtbij u kunnen komen zoals u van ons gewend bent  zoals bij regiobijeenkomsten, Algemene ledenvergadering, Voorjaarsbijeenkomst etc.

Alhoewel we fysiek op afstand van elkaar moeten blijven, wil de ApneuVereniging er voor zorgen dat we gevoelsmatig toch heel dicht bij elkaar zijn(klik op een van de onderwerpen hieronder voor meer informatie).

Toch dichtbij:

Onze website staat boordevol informatie. Meer dan 250 pagina’s over verschillende onderwerpen. Neem eens rustig de tijd om de website te bekijken. Gebruik het vraagteken bovenaan elke pagina om een zoekterm in te geven. U zult verbaasd staan over de enorme hoeveelheid informatie!

Het laatste ApneuMagazine en het laatste ApneuBulletin is voor iedereen beschikbaar:

> ApneuMagazine nummer 2 2020

> ApneuBulletin juni 2020

De ApneuHelpdesk is er voor iedereen die met een nog onbeantwoorde vraag zit. Of graag met een ervaringsdeskundige van gedachten wil wisselen over een probleem rond slaapapneu.

> Elke werkdag van 8.30 tot 16.30 uur bellen met ons kantoor (0343-413414)

> een mail sturen.

U wordt dan later terug gebeld door een van onze medewerkers.

Aan dit kenniscentrum zijn medewerkers verbonden met veel expertise op een aantal specialistische gebieden. Bijvoorbeeld op het gebied van apneu-gerelateerde apparatuur en hulpmiddelen, zoals xpap(alle merken), mra en spt. U komt ze tegen op landelijke en regionale bijeenkomsten waar uitlezen en xpap-gebruik op de agenda staat. Verder is er ook expertise voorhanden op het gebied van arbeidsongeschiktheid / UWV, apneu en kinderen en apneu in het algemeen.

Een aantal van hen is actief op het ApneuForum en op de Facebookgroep om vragen te beantwoorden.

> ApneuKenniscentrum

> U kunt de specialisten ook bereiken met uw vragen door het contactformulier in te vullen.

De besloten Facebookgroep van de ApneuVereniging is voor meer dan 5000 apneupatiënten een vertrouwde veilige plek, waar ze regelmatig komen voor contact met lotgenoten, informatie, vragen stellen, ervaringen delen of elkaar steunen.

> Facebookgroep van de ApneuVereniging

Het ApneuForum is de plek voor meer achtergrondinformatie en om wat dieper op zaken rond apneu in te gaan.

> ApneuForum

Wij willen het in deze lastige tijd voor u extra aantrekkelijk maken om lid te worden van onze vereniging.

Daarom bieden we u een actiekorting aan van €10,- op het lidmaatschap (normaal €30,-). Dan profiteert u de rest van dit jaar  van alle voordelen. Via de button hieronder ziet u hoe dat werkt.