Vindt u het leuk om een verhaal, een verslag, een column of een interview te schrijven? Stukken met een kop en een staart en bedoeld om de lezer van ApneuMagazine te informeren, te plezieren of tot nadenken aan te zetten? Dan zijn wij op zoek naar u!

Voor dit mooie blad zoeken wij mensen die graag op vrijwillige basis stukken schrijven. Dat kan een eenmalige bijdrage zijn, zo nu en dan een verhaal, of in elke editie van ons kwartaalblad een artikel. De keus is aan u.

Wij helpen u steeds goed op weg met een duidelijke briefing en coaching. Ook kunt u een ééndaagse cursus volgen om u verder te bekwamen in bijvoorbeeld journalistiek schrijven of interviewtechniek.

U krijgt uw reis- en andere kosten vergoed.

Lijkt dit u wat? Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar redactiesecretaris@apneuvereniging.nl met uw naam en telefoonnummer. Wij nemen dan contact met u op om vrijblijvend over de mogelijkheden te praten.

Kent u iemand in uw omgeving die hierin geïnteresseerd zou kunnen zijn? Geef deze oproep gerust door. Apneu hebben of lid zijn van de ApneuVereniging is niet noodzakelijk.